آموزش سئو - SEO Learning

آموزش سئو - SEO Learning

سئو ، آموزش سئو ، افزایش رتبه و محبوبیت سایت ، بهینه سازی سایت
آموزش سئو - SEO Learning

آموزش سئو - SEO Learning

سئو ، آموزش سئو ، افزایش رتبه و محبوبیت سایت ، بهینه سازی سایت

سئو و آموزش سئو در سال 2014

1. استاندارد و ولید بودن کدهای قالب
کدهای قالب به هر زبانی html، php، css و … روز به روز در حالت پیشرفت هستن، از این قالبی که برای سایت خود استفاده می کنید باید کدهای ان ولید باشن ( استاندارد )، برای بررسی این مورد می توانید به لینک w3 مراجعه کنید و کدهای قالب سایتتون رو در اونجا بررسی کنید.
  
2. حذف فاصله های خالی بین کدها
مورد دوم نیز به کدهای قالب مربوط میشه، اگر تا به حال به کدهای قالب سایتتون توجه کرده باشید ممکنه فاصله های خالی و سفید بین چند خط کد وجود داشته باشه که بهتره این فاصله از بین بره، تاثیر خوبی هم می تونه در سرعت سایت داشته باشه.

3. عدم استفاده از جدول در طراحی
مدت زیادی هست که استفاده از جدول در سایت خوب نیست و این مورد به کلی می تونه برای سایت خوب نباشه، تا جایی که می تونید سعی کنید اصلا از جدول استفاده نکنید.

4. حذف کدهای غیر ضروری قالب
اگر توجه کرده باشید گاهی برای کدهای برخی قسمت ها کامنت هایی نوشته میشه اگر این کدها طولانی باشه بهتره حذف بشن یا به جای آن ها از یکی دو کلمه برای مشخص شدن کدها بمونه، وجود کدهای غیر ضروری می تونه سبب کاهش سرعت لود سایت بشه.

5. استفاده از css برای استایل دهی (برای جلوگیری از استفاده جدول)
برای عدم استفاده از table یا همون جدول می تونید بخش های مختلف سایت رو با کدهای css ایجاد کنید، تا حد ممکن سعی کنید بیشتر بخش ها رو با css ایجاد کنید که سرعت لود در css زیاده.

6. تغییر سایز تصاویر (برای افزایش سرعت سایت)
بعضی وقت ها مشاهده میشه که برخی از وبمستران به سایز تصاویر دقت نمی کنن، و تصویر رو با هر سایزی باشه روی سایت اپلود و به نمایش میزارن سعی کنید برای تصاویری که آپلود می کنید سایز مشخصی در نظر بگیرید هم در زیبایی سایت تاثیر داره هم تظم خاصی در سایت بر قرار هست از طرفی هم در سئو می تونه تاثیر بسیار خوبی هم داشته باشه.

7. تصاویری که غیر ضروری هستند رو حذف کنید – تصاویر در سئو
همون طور که میدونید تصاویر می تونن پر حجم ترین بخش یک سایت رو تشکیل بدن، منظورم اینه که یک متن ساده نسبت به تصویر حجم کمتری داره حال اگر تصاویر غیر ضروری در سایت شما استفاده شده آن ها حذف کنید، در این چند مورد فقط درباره ی سرعت سایت گفتم توجه داشته باشید وقتی شما وارد یک سایتی میشید انتظار دارید خیلی سریع لود بشه، حالا وقنی بازدیدکننده میاد به سایت شما باید با سرعت خوبی سایت لود بشه، این مورد برای گوگل هم بسیار مهمه چرا که موتور جست و جوی گوگل سعی در این داره که خدمات خوبی را به کاربران خودش بدهد و سایتی که سرعت لود خوبی داشته باشه برای گوگل ارزش بیشتری خواهد داشت.

8. سعی کنید حجم سایت زیر ۱۰۰ کیلو بایت باشد
اگر حجم سایت شما کمتر از ۱۰۰kb باشد سایت شما دارای سرعت خوبی هستش اما اگر بیشتر از این مقدار هست تلاش کنید تا بتونید تا حد ممکن سرعت را افزایش بدید.

9. هنگام نوشتن خود را جای بازدید کننده تصویر کنید
این مسئله بارها تکرار شده هنگامیکه در حال نوشتن یک پست جدید در سایت هستید سعی کنید مطلب به گونه ای باشه که اولا کاربر از خوندنش خسته نشه، و مهمتر از این توجه داشته باشید به گونه ای بنویسید کلمات و جمله هایی رو به کار ببرید که توسط بازدید کننده جست و جو میشه … شما می دانید بازدید کننده سایت شما به دنبال چی هست ؟ و برای رسیدن به پست شما باید چه چیزی را جست و جو کند.

10. استفاده درست از کلمات کلیدی
کلمات کلیدی می تونه تاثیر خوبی برای سایت داشته باشه اما اگر درست از آنها استفاده نشه نتیجه بر عکس خواهد بود، کلمات کلیدی همون برچسب های هر مطلب هستش، توجه داشته باشید شما می توانید تعداد مشخصی برای هر پست برچسب بنویسید به صورت استاندارد ۷ الی ۱۰ عدد برچسب پیشنهاد میشه، اما گاهی لازمه کمتر از این بنویسیم، فرض کنید شما یک پست می نویسید که محتوای کمی داره خوب لازم نیست حتما برای اون پست ۱۰ برچسب بنویسید می تونید چند کلمه ی خوب را انتخاب کنید و نهایتا ۲، ۳ عدد بنویسید، اما گاهی مطلبی می نویسیم که خیلی طولانیه و کلمات مهمی داخلش وجود داره می تونید تا ۱۵ برچسب برای پست های طولانی بنویسید.

11. استفاده از هدینگ ها h1، h2، h3، h4، h5، h6
h1 در صفحه باید یک عدد وجود داشته باشه، شما می توانید در بین پستی که می نویسید از تگ h2، h3 استفاده کنید و تیتر های درشت که مهم هستند را به این هدینگ ها مشخص کنید، به صورت ساده تر بخوام بگم شما مطلبی می نویسید اصلا به سئو و بهینه سازی فکر نکنید دارید یه مقاله، آموزشی تو سایت میزارید یک پاراگراف می نویسید همین پست رو اگر ببینید ۱۱ موردی که با هدینگ مشخص شده می تونستم به صورت معمولی بنویسم اما برای مشخص شده برای شما که الان درباره ی مورد 11 صحبت می کنیم فونتش رو بزرگ کردم که از سایر متن ها جدا باشه، کتاب که خوندید تا حالا :) در کتاب هم به این صورت هست،  باید همه چیز مرتب باشه این موراد وقتی برای کاربر مهم هست و باعث راحتی کاربر هستش برای موتور جست و جو هم مهم هست، ساده تر بخوام بگم هر چیزی که سبب آسودگی کاربر و نظم در سایت هستش برای موتور جست و جو هم مهم هست.

نظرات 1 + ارسال نظر
مهدی 15 فروردین 1393 ساعت 01:07

سلام و ممنون بابت پست های خوبتون . سوالی داشتم که تا حدودی ربطی به این پست شاید نداشته باشه ، سایتی دارم که از سیستم مدیریت محتوای جوملا استفاده میکند . بروی سایت تبلیغات زیادی کردم و بروی تعدادی از کلمات کلیدی سایت تبلیغات انجام داده ام که در صفحه اول گوگل می باشد . حال این سایت میخواهد بروی سیستم مدیریت محتوا وردپرس پیاده سازی شود . به چه صورت میتوانم از طریق ابزار گوگل به گوگل بفمانم که سایت تغییر سیستم مدیریت محتوا داده است و لینکها کامل تغییر کرده است و نمره منفی به رتبه سایت ندهد . همچنین اگر قرار بر این است که آدرس لینک ها را با لینک های جدید جا به جا کنم از کجا بفهمم که گوگل چه لینکهایی ایندکس کرده که بنده این کار را انجام بدهم . خیلی برام مهم هستش که سایت رتبه منفی نخورد . ممنون .

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد